Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Kodex cenzury

19. 6. 2012 18:24
Až tohle šílenství kolem multi kulti skončí...

Tak na světě budou už jen 2 rasy, mongoloidní a negroidní. Caucasian neboli evropan vymře stejně jako vymřeli neandratálci. V Evropě a Americe pak už budeme mít jen UHO (Univerzální hnědou omáčku). Za to poděkujme politikům a multi kulti oblbovačůmRv.

0 0
možnosti

sarumánek

19. 6. 2012 18:00
moc tomu nerozumíte

Asi netušíte, čemu se říká viral marketing. Dokonce netušíte ani to, že jste se stal jeho součástí, neboť jméno a charakter činnosti té firmy šíříte dál. Takže vězte, že takové věci se opravdu nedějí náhodou, hráč byl opravdu velmi dobře zaplacen a tu pokutu opravdu nebude platit on. Výše pokuty v takovém případě musí být taková, aby se firmám nevyplatila taková investice a dali přednost oficiálně placené reklamě, protože jinak by brzo zavládla v profisportu džungle. Když hráč například v pozápasovém interview řekne, že soupeř byl lepší a on si teď dá konečně svoji coca-colu, tak ta nápojová firma předpokládá, že to vzbudí poprask a bude se o tom psát mnohem víc než v případě standardní reklamy na mantinelu u hřiště, že to holt bude dobrá investice. Pouze hodně vysoká pokuta ji od tohoto názoru odradí. Můžete mi věřit - v marketingu pracuju už dlouhá léta. :-)

0 0
možnosti

habit-.!..

19. 6. 2012 17:37
... a přitom - co je cennějšího než rasismus, že?

... taky to nechápu, takové ignorantství... inu ve světě peněz už není na rasismus místo, a to je k pláči...;-(

0 0
možnosti

100dukátů

19. 6. 2012 15:37
Ona to ta sázkovka

za něj jistě zatáhne. S takovou reklamou ani nepočítali. A jestli Bendtner o té reklamě nevěděl, takl proč stahoval kalhoty? Brod byl jistě daleko.

0 0
možnosti

sarumánek

19. 6. 2012 18:01
Re: Ona to ta sázkovka

Právě že počítali. Fotbalisté jsou sice prý dost hloupí, ale tak hloupí zase ne. :-)

0 0
možnosti

UpsideDown

19. 6. 2012 15:15
Mně jsou taky peníze cennější, než rasismus

Rasismus mám rád, často vykládám rasistické vtipy a směju se pošahaným pseudohumanistům a multikulťákům... takže rasismu si cením hodně. Pokud máte pocit, že si UEFA si ho cení málo, zkuste rozjet kampaň "Více rasismu ve fotbale". Já bych to ocenil ;-)

.

A nebo si opravte titulek, je fakt debilní. :-P On je ostatně debilní celý článek. UEFA by se měla starat o to, jak kdo kope do míče, rozhodně by neměla někoho postihovat za jeho výroky, či myšlenky... koukám, že svobodu slova máme jen na papíře a někteří tomu ještě tleskaj a přejí si víc cenzury a víc postihů za "závadná slova". :-/

1 0
možnosti

inosh

19. 6. 2012 16:32
Re: Mně jsou taky peníze cennější, než rasismus

R^

0 0
možnosti

nechteny.diskuter1

19. 6. 2012 12:26
Říkám to pořád

Já to říkám už dlouho. Fotbal už dávno není sport, ale business. A dnešní fotbalisti už dávnou nejsou sportovci, ale jen námezdní dělníci a někteří vyvolení možná hvězdy showbusinessu. Proto nechápu jak někdo může povykovat na náměstí nebo si hrizat nehty z nervů u televize kvůli ME ve fotbale, když je klidně možné (a vůbec ne nepravděpodobné), že v zájmu "obchodních partnerů"  organizace UEFA je o tom kdo bude mistrem evropy rozhodnuto už dávno před tím, než ME začalo...:-P

1 0
možnosti

markyz.Gero

19. 6. 2012 12:33
Re: Říkám to pořád

fotbal je obojí sport i obchod ale zcela jistě není rozhodnuto kdo bude vítěz,

0 0
možnosti

Key007

19. 6. 2012 12:25
Business

Z vašeho blogu vyplývá, že jste se domníval, že sport UEFA a spol. se snaží rozšiřovat myšlenky humanismu.

Realita je taková, že jde o průmysl se vším co k tomu patří. Kdo víc zaplatí ten má reklamu, pokud mu někdo do jím zakoupených práv zasahuje pak platit asi nebude. No a to je úkol pro manažery, v tomto případě UEFU, aby zakročila a obchodní zájmy v tomto případě reklamní plochu na dresech ochránila.

S rasismem je to podobné, protože sponzoři nechcou být spojování s rasismem proto jsou pokuty ne snad proto, že by UEFA chtěla vychovávat lidstvo.

0 0
možnosti

nechteny.diskuter1

19. 6. 2012 12:28
Re: Business

No a ten prvopočáteční problém je právě to, že je fotbal "průmyslem" i když by to měl být prachobyčejný sport... Tohle jsou jen důsledky...

0 0
možnosti

Sudeták ze Sudet

19. 6. 2012 12:12
Vážený

býti rasistou je normální, přirozené a zdravé na tom není nic co by se mělo trestat.

Je smutné, že media za posledníchj 40 let zdegenerovala lidi tak, že lži o rasizmu nechávají vnuttit a dále je šíří

6 0
možnosti

nechteny.diskuter1

19. 6. 2012 12:30
Re: Vážený

Zrovna tak jsme za posledních 40 let zdegenerovali tak, že nám vůbec nepřijde divné, že někdo zaplatí někomu desítky milionů EUR za to, aby za jeho tým kopal do míče nějaký XY a tomu XY pak platí ročně za kopání do balonu další miliony EUR. A když to náhodou někomu divné připadá nařkneme ho ze závisti... :-P

0 0
možnosti

Gotrong

19. 6. 2012 9:48
...

Ani jsem to nedočetl... Nezlobte se, ale pokud můžu ztratit obchodního partnera, který mi přináší finanční prostředky ve výši několika milionů (ne-li miliard) tak budu "konkurenční reklamu" taky trestat mnohem víc než projev "lidskosti". Samozřejmě jestli tam nápis byl nebo nebyl úmyslně, to už je na nějaké porotě aby to vyhodnotila.

Když Vy budete podnikatel a zaměstnanec Vám bude konkurenci dodávat tajné informace, taky to budete trestat víc, než když bude vykřikovat "čer.. svi..", nebo snad ne??!!

0 0
možnosti

nechteny.diskuter1

19. 6. 2012 12:23
Re: ...

Sorry, ale příměr s vynášením obchodních informací konkurenci je trochu přitažený za vlasy...

0 0
možnosti

generál Patlay

19. 6. 2012 9:37
co je na tom rasismu vlastne tak spatneho?

Ze ho je treba vymitat usilovneji nez ve stredoveku carodejnice?

5 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS