Diskuse

O Švédkách v autobuse českých hráčů a jiné příhody z mistrovství

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AA

tyrael

9. 6. 2010 13:16
Nic nerikajici clanek.

A priznam se ze ten konec s tou cepici jsem nepochopil. Cepici jste jim nechtel podat, protoze vas nastvalo ze se Vas dotazali kdyz jste telefonoval? Nebo ze lhali a chteli sebrat nekomu jinemu? Nebo si z vas udelali legraci uplne. Kritizujete obycejne fanousky, ale oni si to alespon zaplatili sami ze sveho, evidetne od vas amaterskeho novinare, ktery jste nejspis vyrazil volnasky z hokejove svazu. Tak prosimvas mlcte a jezdete za svoje. A do novinariny se radeji nepoustejte, pokud by byla stejne chaba jako tento clanek.

0 0
možnosti
VT

marvinka

8. 6. 2010 21:43
no

moc jsem se toho nedozvěděla.

0 0
možnosti
MF

falm

6. 6. 2010 15:42
Mimořádně slabý článek pochybného vítěze

Sice jsme vyhráli, ale jestli si letos někdo zasloužil vypadnout už ve čtvrfinále, tak to byli Češi. O zápasu s Ruskem nemluvě. Takže to vítězství je hodně pofiderní.

Ještě pofidernější je váš článek. O ničem. Mnohožvást. Jakého prohřešku se dopustila ona lotyšská novinářka jsem se stejně nedozvěděl a dělat světobornost, že se dvě zpozdilé novinářky snažily nacpat do autobusu za nějakým Jágrem...?

Závěrečné žvásty se už ani nedaly přečíst. Rv

0 0
možnosti
M

mira787

3. 6. 2010 9:57
kdyz je clovek

pod vlivem tak dela ruzny veci. tak to proste je.

0 0
možnosti
AP

Alekks ban

3. 6. 2010 9:49
Mám podobné zkušenosti

bohužel žádný výjezd českých fanoušků se bez toho neobejde. Příkladem budiž loňské finále DC, kde bylo pochopitelně zakázáno pronášet alkohol do arény a uvnitř se točilo pouze nealkoholické pivo. Samozřejmě se tam objevovali skupinky čechů, kterým se podařilo pronést slivovici a podobné životabudiče a během zápasů si bohatě zavdávali. To by mi až tak nevadilo, pokud by znali míru. Bohužel se tam pak objevovali potácející se postavy  silně podroušených fanoušků, kteří vyvolávali konflikty s pořadateli. Rv

0 0
možnosti
P

poznamka

3. 6. 2010 9:15
Jako vždy

Jako u všeho jsou ti, kteří jdou na sport a ti, kteří se jdou vyřádit. Je to jedno o co jde. Fotbalový i hokejový, diskotékový apod idioti se vždycky najdou. Moc se mi líbí nápad s jejich natáčením a ukazováním veřejnosti. Ať lidi z okolí vidí, s kým mají tu čest, až jim přijde nabízet nějaký kšeft.

0 0
možnosti
JN

Harry_

2. 6. 2010 23:14
Fantomas

A co Fantomas? :)

0 0
možnosti
H

honzicek1972

2. 6. 2010 19:45
proti blbým hovádkům

Trochu mě to překvapuje, fotbalové fanoušky považuju "za horší", ale na mezinárodní scéně je ti úplně jiné(můžu říct z vlastní zkušenosti). Je třeba tyhle hovádka natočit a pouštět pravidelně videa jejich rodinám a zaměstnavatelům...

0 0
možnosti
P

plavunka

2. 6. 2010 19:01
Fanoušci

Byla jsem v Mannheimu na jednom zápase a v Kolíně na posledních dvou. A musím říct, že české fanoušky mimo halu bych viděla jako druhé nejhorší. Horší už jsou jen Rusové. Fanoušci všech ostatních týmů se chovali slušně a přátelsky. A to i po vlastní prohře.

0 0
možnosti