Pippa byla v podprsence... Proboha no a co?!

Svět se zbláznil. Naprostá Sodoma a Gomora k tomu. Představte si, lidi pijí alkohol! Chodí v plavkách, sem tam se nějaká dívka objeví v podprsence na nějaké party! Bože, jaká to nestoudnice! A k tomu je vlastně "členkou" královské rodiny, pokud tak ovšem její přivdanou příbuznost lze nazvat. Redaktor revue.idnes.cz pan Radko Zárodňanský nám v článku "Sestra Kate Middletonové Pippa je pěkné kvítko, dováděla v podprsence" odhalil zvrhlost tohoto světa v celé její kráse. A teď mám na mysli krásu oné zvrhlosti, nikoliv Pippinu, které se tímto zároveň omlouvám.

Článek takřka na Pulitzerovu cenu. I když má tedy jen chabé čtyři odstavce, kde každý má maximálně pět strohých vět. Ale zaobírá se klíčovým tématem současného světa. Lidé jsou zvrhlíci. Pippa Middletonová je toho důkazem, svlékla se na párty do podprsenky a tančila. Jak hanebné. Nicméně pro redaktory slabších kvalit a bez inspirace na nějaké kloudné články snadné sousto. Chňap. Pan Zárodňanský lapil. A tak se dozvíme, že kromě Pippy není ani Kate neviňátko, protože kdysi na módní přehlídce oblékla průhledné šaty a bylo jí vidět spodní prádlo. Pan autor to dokonce komentuje slovy "Ani Kate nebyla svatá". Nevím, jestli pan Zárodňanský je tak cudný, nebo blázen, ale zajímalo by mě, zda koupaliště považuje za semeniště hříchu a nestoudnosti, a zda děvčata v bikinách jsou podle něj odporné "coury". V době, kdy v televizi běží v hlavním vysílacím čase pořady prošpikované vulgaritami nejtvrdšího kalibru, docela úlet.

Dlouho jsem uvažoval, co nám vlastně autor tímto chtěl sdělit. Jediné, co jsem zjistil, že ve svém úzkoprsém pohledu na současnou společnost odsuzuje modelku, která na módní přehlídce předváděla průhledné šaty a bylo jí vidět spodní prádlo. Nejspíš si pod ně tedy měla vzít tepláky, ideálně nějaké špinavé a seprané, aby nebyla půvabná a hezká. To by však neokouzlila prince a pan redaktor by nyní neměl o čem psát. Taky jsem se dozvěděl, že Pippa Midletonová to umí pořádně roztočit. Škoda jen, že pan autor také nenapsal, že sestra Kate Middletonové vystudovala dějiny anglické literatury na univerzitě v Edinburghu a že se mimo jiné účastnila i několika charitativních akcí. To už by ale nejspíš autorovi nešlo příliš do kšeftu.

A závěrem tak mimo řečí, článek je uveřejněn v sekci "Revue". Pro nastínění významu pojmu užijme wikipedii. Slůvkem Revue je označován mimo jiné časopis náročnějšího a kvalitnějšího obsahu. To se o tomto brakovitém výplodu, který dokáže sepsat prakticky každý za pár minut a na základě nějaké fotky z kdovíjaké akce, moc říci nedá. Kdyby raději pan Zárodňanský nechal Pippu v klidu žít a bavit se dle jejího nejlepšího svědomí a vědomí, a spíš se snažil naplnit význam sekce Revue. Nebo nám příště přiblíží i své alkoholické výstřelky, když už ho tohle téma tolik bere?

Autor: Jaroslav Svoboda | středa 18.5.2011 23:06 | karma článku: 27,32 | přečteno: 2641x